Hadımköy Nakliye

Öztoprak Lojistik Taşıma®
(0531) 375 33 04
Whatsapp Hattı
Facebook
İnstagram

Hadımköy nakliye firması olarak, evden eve taşımacılık,büro taşımacılığı ve tüm nakliye hizmetlerini sağlamaktayız. 23 yıllık bilgi ve deneyimi ile İstanbul’un tüm ilçelerine hizmet vermekte olan Hadımköy Nakliyat öncelikli prensibimiz müşteri memnuniyetidir.Müşteri memnuniyeti için ise uzman ve güler yüzlü ekibimiz ve geniş filo ağımız ile hizmet vermekteyiz.

Hadımköy Nakliye ;semt olarak Hadımköy bölgesi bu bölgedeki tüm mahallelere Öztoprak nakliyat ve şehir içi taşımacılık İstanbul’un tüm bölgelerine olduğu gibi Hadımköy Nakliyat bölgesinede karayolu taşımacılık hizmeti vermektedir.

Hadımköy nakliye olarak filomuzda, açık – kapalı kamyon, kamyonet,tır ve onteker ile hizmetinizdeyiz. İsterseniz isterseniz tek parça eşya(koltuk takımı,buzdolabı) nakliyesinde sizlere hizmet sağlamaktayız. Hizmetlerimizin hepsinde en uygun fiyat prensibini benimseyen firmamız, kalitesinden de ödün vermeden uzman ekibi ile nakliyat işlemlerinizi gerçekleştirmekteyiz.

Sorunsuz ekonomik kaliteli taşınmalar sevkiyatlar diliyoruz.

HADIMKÖY ÇEVRESİ NAKLİYE HİZMETLERİMİZ

Hadımköy Nakliye – Hadımköy evden eve nakliye , Hadımköy ofis ve büro taşımacılığı , parsiyel taşımacılık , Hadımköy nakliyat , Hadımköy nakliyeci , Hadımköy kamyonet , Hadımköy arabacı , Hadımköy tekstil nakliyat , Hadımköy ucuz nakliyat, Tüm Malzemeler bize ait. özenle ve titizlikle 7/24 hizmet vermekteyiz. Ekibimiz ve firmamız işiniz yıllardır özenle yapmakta.

İletişim :

TIKLA ARA BUTONU