Avcılar Evden Eve Nakliyat

Öztoprak Lojistik Taşıma®
(0531) 375 33 04
Whatsapp Hattı
Facebook
İnstagram

Avcılar evden eve nakliyat hizmetini en ekonomik ücretler ile sizlere sunuyoruz. 15 yıllık tecrübemiz ile kaliteli, Avcılar nakliyat hizmetinden hemen yararlanın!

Taşımacılık sektörün de uzun yıllardır, faaliyet göstermekteyiz. Tek parça eşyanızı veya villa dolusu eşyanızın nakliye işleminiz gerçekleştirmekteyiz. Alanın uzman çalışma arkadaşlarımız ile haftanın 7 günü, Avcılar nakliyat hizmetini alabilirsiniz.

İşletmemizin, tüm nakliye işlemlerini uygun fiyatlar ile yapmasının en büyük nedeni, aracı firma olmamasıdır. Yani, bünyesinde tüm taşıma tiplerine uygun araç bulunmaktadır. Bu da fiyatları uygun tutmamızda en önemli etkendir.

Avcılar Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Avcılar evden eve nakliyat fiyatlarını belirlerken, sizlerden bazı bilgileri talep ediyoruz.

Öncelik ile Avcılar ilçesinden, İstanbul’un hangi ilçesine eşyalarınızı taşıyacağımızı belirtmeniz gerekmektedir. Nakliyenin yapılacağı ilçeler arasında ki kilometre hesabı ile, ücretlerimiz değişkenlik gösterecektir. Tabii Avcılar ilçesinden, İstanbul dışına taşınma işlemlerinizi de yapıyoruz.

Avcılar nakliyat fiyatları için, eşya miktarınızı da soruyoruz. Bunun için de evinizin kaç odalı olduğu bilgisini istemekteyiz. Bunun yanı sıra dolap ve yatak gibi montajı yapılacak eşyalarınızın sayısını da öğrenmemiz gerekmektedir.

Tüm bu bilgiler doğrultusunda sizlere en ekonomik Avcılar evden eve nakliyat hizmeti sağlıyoruz. Pazar günleri de bizimle iletişime geçebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı:

TIKLA ARA BUTONU