İkitelli Nakliyat

Öztoprak Lojistik Taşıma®
(0531) 375 33 04
Whatsapp Hattı
Facebook
İnstagram

Avantajlı ve uygun fiyatlı İkitelli nakliyat, hem kaliteli hem de teknolojik tüm taşınma araç gereçlerimizi siz değerli müşterilerimize sağlamaktayız. Öztoprak nakliyat olarak bizi, diğer firmalarından ayıran başka özelliğimiz ise, eşyalarınıza uyguladığımız sigortadır.

Taşınma öncesinde aramızda imzaladığımız sözleşme maddelerince hem sizlerin hakları korunmuş olur hem de eşyalarınız sigortalanarak sizlerin güven içerisinde bir taşınma yaşamanız sağlanır. Olur da ekibimizden, uyguladığımız taşınma sisteminden dolayı bir problem yaşarsanız, probleminizi giderir, varsa zararınızın tümünü anında karşılarız.

İstanbul ve İkitelli bölgesinde yer alan tüm firmaların, imrenerek baktığı bir hizmet içeriği ile hizmet sağlıyoruz.

Eşyalarınızı titizlik ile paketleyip, taşıyoruz. Özellikle kitap, bardak, çatal, tabak, kozmetik gibi gruplandırılması gerekilen eşyalarınızın araçlarına yerleştirilirken yine aynı önem ve hassasiyet ile gerçekleştirmekteyiz. Bu sayede, eşyalarımın başına ne gelecek kaygısı yaşamadan bir nakliye sürecini ekonomik olarak geçirebileceksiniz. Gözünüzün arkada kalmaması adına eşyalarınızın taşınırken hangi noktada olduğu bilgisi alabileceksiniz.

Sizlere birazda İkitelli nakliyat araçlarımızdan bahsetmek isterim. araçlarımızın her biri yüksek güvenirlikli ve süspansiyon sistemleri olan araçlardır. Bu yüzden en büyük sarsıntıda bile eşyalarınızın başına herhangi bir problem gelmeden nakliyat sürecini başarılı bir şekilde sağlamış oluruz.


 ev taşıma firmaları, İKİTELLİ evden eve, ikitelli evden eve nakliyat, ikitelli kamyon, ikitelli kamyon nakliye, ikitelli kamyonet, ikitelli kamyonetci,ikitelli kamyonetciler durak, ikitelli kamyonetcileri, ikitelli nakliyat, ikitelli nakliyat firmaları, İKİTELLİ Nakliyat fiyatları, ikitelli nakliyat iletişim, ikitelli nakliye, İKİTELLİ nakliye firmaları, İKİTELLİ nakliye fiyatları, İKİTELLİ nakliye iletişim, İKİTELLİ Nakliye iletişim telefon, İKİTELLİ nakliye şirketleri, ikitelli nakliye telefon, İKİTELLİ nakliyeciler,İKİTELLİ organize nakliyat, İKİTELLİ organize sanayi nakliye, İKİTELLİ organize sanayi nakliyeci, İKİTELLİ ORGANİZE SANAYİ SİTESİ nakliye, İKİTELLİ organıze nakliye, İKİTELLİ OSB Nakliyat, İKİTELLİ OSB Nakliyat firma, İKİTELLİ OSB Nakliye, İKİTELLİ OSB Nakliye firma


Yayımlandı

kategorisi

,

yazarı:

Etiketler:

TIKLA ARA BUTONU