Halkalı Nakliyat

Öztoprak Lojistik Taşıma®
(0531) 375 33 04
Whatsapp Hattı
Facebook
İnstagram

Halkalı nakliyat hizmetleri ve taşımacılık her türlü nakliye talebiniz için, 7 gün 24 saat iletişime geçebilirsiniz. Bizden fiyat almadan karar vermeyin 1991 yılından bugüne, kalitenin adresi Halkalı nakliyat hizmeti vermek bizim işimizdir.

Halkalı Nakliyat hizmetlerimiz hakkında, en fazla sorulan cevapları aşağıda görebilirsiniz!

  • Eşyanın miktarına uygun aracın seçilmesi, eşyanın yükleme ve boşaltılma işlemlerini profesyonel çalışma arkadaşlarımız tarafından yapılmaktadır.
  • Mobilyaların taşınma esnasında zarar görmemesi için, karantina altına alınması yani ambalajı bizim tarafımızdan yapılması gerekmektedir.
  • Koltuklara özel kaliteli renkli 3 katlı kalın balonlu ambalaj malzemesi ile kaplıyoruz. Hijyen içerisinde bir ambalajlama yapılarak, garanti altına alırız. 

Halkalı Nakliyat Hizmetlerimiz

Yılların vermiş olduğu Halkalı nakliyat hizmetlerimizi, aşağıdaki yazımızda okuyabilirsiniz.

  1. Beyaz eşyalarınız, (buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi vb…) sökülüp yerinde ambalajı ve yerine montajı ekip arkadaşlarımız tarafından yapılmaktadır.
  2. Gardırop türü mobilyanın sökülüp ve montesi usta marangoz tarafından yapılmaktadır. (gömme dolap sökümü ve montajı hariç)
  3. Kırılabilecek cam mutfak porselen türü eşyaların paketlenmesi, sıfır ambalaj malzemesi ile ilk defa sizin kullanacağınız kolilere yerleştirilmesi gene ekibimiz tarafımızdan yapılması.
  4. Halkalı nakliyat hizmeti sırasında, eşyalarınız araç içine düzenli bir şekilde yerleştirilmesi ekibimiz tarafında yapılır.
  5. Yeni evde eşyanızın sizin isteğinize göre yerleştirilmesi gene bizim tarafımızdan yapılır.
  6. Şehir içi ve şehir dışı taşıma esnasında kullanılacak, kapalı çelik kasa araçlar ile taşıma garantisi bizde mevcuttur.
  7. Axa sigorta güvencesi ile şehir dışı nakliye işlemlerinde eşyalarınıza yol sigortasının yapıyoruz.
  8. hakkında detaylı bilgi ve fiyat alabilmek için bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi

,

yazarı:

Etiketler:

TIKLA ARA BUTONU